2011. április 1., péntek

Rakott tészta Antsa módra

Rakott tészta:

Hozzávalók:
Csigatészta
Gépsonka
Szalonna
Brokkoli
Kukorica
Gomba
Rakott tészta maggi fix alap
Tejföl
Trappista sajt

Elkészítés:
A kivajazott jénai tálba tegyük bele a kifőzött csigatésztánk felét, majd a brokkolit, a csíkokra vágott gépsonkát és szalonnát, a gombát és kukoricát. Erre öntsük rá a már elkészített maggi fix alapunkat. A maradék csigatésztánkat tegyük rá a töltelékre, majd a tejfölt. Végül mindezt szórjuk meg egy kis reszelt sajttal. Előmelegített sütőbe 25-30 percig süssük.


Tipp: Ha házi szalonnát használunk akkor azt apróra kockázva tegyük a zöldségek közé, ha bacon szalonnát akkor azt nyugodtan tehetjük a tejföl és a sajt közé. Mindkét eljárásnál ugyanazt a füstölt pikáns ízt érhetjük el. Érdemes addig sütni amíg a sajt jó ropogós nem lesz. Természetesen más zöldségeket is használhatunk mindenki az ízlése szerint.


 
Előnye hogy gyorsan elkészíthető és mindenki imádni fogja:)
Jó étvágyat! Antsa

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése