2011. április 6., szerda

Natúr halszeletek

A tavaszi fogyókúra egyik ízletes fogása:

Natúr halszeletek:

Hozzávalók:
1 kg halfilé
1 db citrom
metélőhagyma
bors
mustáros grillpác fűszerkeverék
olívaolaj

Elkészítés:
A halfiléket tetszőleges darabokra vágjuk, de hagyhatjuk egybe is bár akkor tovább kell sütnünk. A halfiléinket jól locsoljuk meg a frissen facsart citromlevünkkel. Hagyjuk hogy hadd vegye át a citrom ízét. Később wokba 2 evőkanál forró olívaolajon sütni kezdjük a halfiléket. Most szórjuk meg borssal és a fűszerkeverékkel és az apróra vágott friss metélőhagymával. Természetesen előtte is bepácolhatjuk a halfiléket a fűszerekkel. Jól süssük át a halfilé mindkét oldalát, sőt egészen addig amíg enyhén meg nem pirul.

Párolt rizzsel és vegyes savanyúsággal fogyasszuk.

Sikeres alakformálást és jó étvágyat kívánok! Antsa

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése